Recrutare IT

digital nomad animate

Recrutrare IT

Daca ești în căutare de profesioniști IT care sunt specializați în diverse tehnologii, specialiștii Pro iDeal Jobs sunt alături de tine în procesul de recrutare și te ajută să îți completezi echipa.

Procesul nostru de monitorizare a etapelor de recrutare, se bazează pe un sistem de account management, prin care fiecare Recruiter se ocupă de un proiect de la deschiderea poziției până la plasarea candidatului.

Succesul proiectelor noastre are în principal atât o rețea de networking extinsă, la care adăugam skill-urile de headhuntig ale echipei cât și o bază de date actualizată în timp real, folosind procedee și software de căutare automatizată, dezvoltate intern.

Cu mare entuziasm vă putem spune ca rata de succes a proiectelor este mult peste media pieței.
Pro iDeal Jobs

Procesul nostru de recrutare

Întâlnirea cu clientul reprezintă cel mai importat pas pentru o colaborare de succes. Aici vom defini care sunt obiectivele și vom cunoaște nevoile organizație tale.

În cadrul acestei etape ne dorim o discuție cu Hiring Managerul proiectului, cu scopul de a creiona cât mai bine profilul candidatului ideal.

Pe baza detaliilor transmise de tine cu privire la profilul candidatului, consultantul de recrutare dedicat proiectului tău se va implica într-un proces de reaserch cu scopul de a identifica pâlnia de candidați ideală care să cuprindă competențele tehnice cerute de poziție, trăsăturile de personalitate dorite și soft-skill-urile necesare.

În momentul planificării procesului de recrutare vom avea în vedere fluxul de recrutare activă și vom lua în calcul cele mai bune modalități de a găsi candidații ideali pentru tine.

Experiența noastră vastă în recrutare ne-a învățat să încheiem fiecare proiect cu succes abordând o atitudine proactivă cu scopul de a ajunge la rezultatul dorit.

Principalele surse de căutare sunt baza de date proprie și Headhunding-ul, în același timp participăm și la întâlniri tehnologice, suntem implicați în diverse comunități de IT și folosim diverse canale de recrutare activă, pentru a identifica candidații viabili pentru proiectul tău. Scopul nostru principal este de a optimiza procesul de recrutare prin utilizarea unei căutări bine direcționate.

Recruiterii noștri adună toate informațiile relevante cu privire la candidat, stabilește dacă acesta are educația, experiența și cunoștințele potrivite pentru proiect tău.

În această etapă întrebările sunt menite să elimine candidații care nu sunt eligibili pentru eficientizarea procesului de recrutare.

După o evaluare bine realizată și o imagine completă a candidatului îți vom propune doar candidați care întrunesc cât mai multe dintre trăsăturile și cerințele esențiale ce alcătuiesc portretul candidatului ideal. Propunerea candidatului include analiza cv-ului în formatul Pro iDeal Jobs sau în alt format solicitat de către client, consultatul de resurse umane va prezentă rezumatul profilului candidatului și nu în ultimul rând testele cu privire la limba solicitată dacă va fi cazul.

Cum facem totul posibil

Domeniul HR

este într-o continuă transformare iar Pro iDeal Jobs ține pasul cu schimbările, participând frecvent la training-uri de specialitate pentru a înțelege în totalitate proiectele în care suntem implicați.

Trainerii noștri

susțin echipa Pro iDeal Jobs atât în dezvoltarea de soft skilis cât și în aprofundarea Know how-ul tehnologic.


Recruiterii noștri

dezvoltă vocabularul și cunoștințele necesare pentru a înțelege de unde vin nevoile candidatului, cât și evaluarea expertizei tehnice, cu scopul de al îndruma către proiectul ideal.

Reziliența psihologică

este abilitatea care ne ajută în jobul de zi cu zi să facem față provocărilor noastre cuprinzând totodată atât nevoile candidaților cât și pe ale clientului.

Serviciile noastre

Obiectivul nostru principal este acela de a lega parteneriate de lungă durată.